Nova edició del projecte d’oci inclusiu

Nova edició del projecte d’oci inclusiu

  • 6 de novembre de 2023

Fa tot just tres setmanes vam iniciar una nova edició del projecte d’oci inclusiu, que s’allargarà fins al desembre d’aquest 2023.

S’ofereix l’activitat de costura i fusteria que organitza el Centre socioeducatiu El Rocío, de Sant Josep, dins del programa Implica’t per Sant Josep.

Gràcies al suport econòmic de la Diputació de Barcelona, l’acompanyament per part d’un monitor no té cap cost per les famílies i permet que les persones amb discapacitat puguin participar en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania de Sant Vicenç, sense haver d’assumir un cost extra.

L’acollida per part del coordinador i monitors i monitores de les activitats ha estat excel·lent i ha permès complir un dels objectius principals del projecte: normalitzar la participació de persones amb capacitats diverses en entorns comunitaris.

 

La figura de la persona voluntària també hi està present fent suport als usuaris i facilitant, juntament amb el monitor, la relació entre aquests i la resta de persones que participen de l’activitat. Les persones interessades a fer voluntariat poden contactar amb la coordinadora de voluntariat de l’entitat (Andrea – projectes@fundacioiris.org).

Més informació sobre el projecte: