La Fundació Iris a la Carrera de las capacidades

La Fundació Iris a la Carrera de las capacidades

  • 18 de juny de 2024

El passat diumenge, diverses persones de l’entitat es van sumar a la iniciativa de la Fundació Adecco, que organitza la Carrera de las capacidades 2024.

Aquest esdeveniment esportiu té com a objectiu sumar quilòmetres en favor de la inclusió laboral de les persones amb discapacitat i convida a diferents entitats que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual i treballadors d’empreses ordinàries. La jornada va aglutinar, només a Barcelona, més de 350 persones a les pistes d’atletisme de Can Dragó. En paral·lel, aquesta carrera es va desenvolupar en altres ciutats (Madrid i Sevilla).

La Fundació Adecco va facilitar transport d’autocar gratuït pels participants i també vam tenir la nostra samarreta, dorsal personalitzat i altres obsequis.

Durant la carrera, en què teníem dues hores per anar sumant quilòmetres, es van poder provar diferents esports adaptats. També vam tenir l’oportunitat de córrer al costat de l’Alex Roca, una icona de la superació personal, i de demanar-li, per descomptat, una foto amb tots nosaltres.