Jornada “Activa el teu plaer” 17/12/23

Jornada “Activa el teu plaer” 17/12/23

  • 11 de desembre de 2023

Compartim amb vosaltres aquesta proposta organtizada per DINCAT:

Com molts de vosaltres ja sabreu, la Marató de TV3 d’aquest any es centra en la salut sexual i reproductiva.

El grup de dones feministes de Dincat porten tot l’any treballant per promoure l’exercici dels drets sexuals i reproductius de les dones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i no podien deixar passar l’oportunitat d’organitzar una activitat relacionada amb la Marató.

Concretament s’han treballat 2 dels 17 drets sexuals i reproductius segons l’Associació Mundial per la Salut Sexual (WAS): El dret a una educació integral sobre sexualitat, i el dret a gaudir d’una sexualitat saludable i plaent.

Com veureu al document adjunt, l’activitat proposada consisteix en la realització de la trobada Activa el teu plaer. La jornada, que tindrà lloc el 17 de desembre, té com a objectiu avançar en l’exercici d’aquests dos drets que us comentàvem, connectant amb el cos i promovent i fomentant l’apoderament sexual de les dones. Trobareu tots els detalls de la trobada i l’enllaç a les inscripcions al pdf que s’adjunta.

És una activitat pensada, organitzada i realitzada per dones!! I també s’adreça principalment a les dones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, però també a totes les dones que acompanyen i donen suport a aquestes en l’exercici dels seus drets sexuals i reproductius (mares, germanes, altres dones familiars, amigues, dones professionals…).

Activa el teu plaer DEF