Col·laborem amb la Campanya de reis de Sant Boi

Col·laborem amb la Campanya de reis de Sant Boi

  • 10 de gener de 2024

Ja és el segon any que mantenim la col·laboració amb la campanya de reis “Cap infant sense joguina”, organitzada pels Salesians de Sant Boi de Llobregat.

Aquesta iniciativa va començar fa més de 40 anys i donen atenció a més d’un centenar d’infants que, en cas de no ser així, no tindrien regals aquella nit màgica, la del 5 de gener. Mesos abans comencen a buscar padrins que s’encarreguin de comprar els regals que demana cada nen. Els dies previs a la nit de reis, un grup de persones voluntàries els emboliquen i, la nit del dia 5, els reparteixen per les cases.

Els organitzadors de la campanya ens van ensenyar com s’organitzen, on són les sales plenes de regals i la sala on guarden els vestits pels reis i patges.

Les persones usuàries del Taller Iris donem un cop de mà en tot aquest procés, particularment en la preparació de les bossetes de llaminadures que rebrà cada nen i nena juntament amb els regals. També vam poder participar embolicant dos lots de regals.

 

Aquest any han participat encara més persones que el curs anterior, i esperem que cada any puguem ser més! Gràcies a tots els que vau destinar unes hores del vostre temps lliure a col·laborar en un projecte social.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins del Projecte d’Oci Inclusiu, que pretén facilitar la participació de persones amb discapacitat en activitats comunitàries.