Celebrem 50 anys de l’escola al Sopar Iris

Celebrem 50 anys de l’escola al Sopar Iris

  • 5 de juliol de 2024

El passat dissabte 29 de juny es va celebrar el Sopar benèfic de l’entitat, que va aplegar més de 280 persones. Aquest any ha estat particularment especial, ja que l’Escola Iris celebra els seus 50 anys de vida, des que el 1974 es creés l’escola Marinada impulsada per persones voluntàries.

Durant el sopar va haver-hi diverses actuacions: la Txaranga de la Colònia Güell, un gag còmic del Fermí Fernandez amb els seus col·laboradors (Roser Boladeras, Patricia Broto i Oliver Dominguez) i el concert del Nil Boladeras i la seva banda (el Victor Sanchez i el Pol Prats).

No va faltar el tradicional sorteig amb més de 150 lots formats per productes d’empreses i entitats col·laboradores, a les quals agraïm les seves donacions i suport.

Un any més, donem les gràcies a totes les persones que d’alguna manera ens van fer costat, als assistents, a qui va col·laborar amb la fila 0; als comerços i entitats; als professionals i voluntaris que van col·laborar en l’organització d’aquest esdeveniment que continua viu després de tants anys.