La Fundació Iris en xifres

La Fundació Iris som molts. Encara que no ho sembli des de fora sumem un total de 297 persones entre professionals, alumnes i treballadors. Un gran equip que ens trobem dia a dia per aprendre, treballar i conviure plegats.

taula-xifres

Instal·lacions adaptades
Disposem d’unes grans i modernes instal·lacions adaptades a tots els nois i noies amb discapacitat intel·lectual que formen part de la Fundació Iris.

espai

Escola integral
L’Escola atén a 72 alumnes amb edats compreses entre 3 i 20 anys amb l’objectiu de donar una formació integral que els permeti resoldre els problemes que es presenten diàriament.

escola-integral

Taller Ocupacional actiu
63 són els usuaris que fan ús dels tallers ocupacionals Iris. Uns serveis que proporcionen hàbit i actituds personals per viure una vida activa i socialment adequada.

taller-ocupacional-actiu

Centre Especial de Treball (CET) productiu
Entre els centres de bugaderia, jardineria i manipulats estem aconseguint que 63 persones amb discapacitat intel·lectual superior al 33% siguin autònomes i gaudeixin d’una ocupació remunerada.

cet

Centre de lleure inclusiu
Durant el cap de setmana 16 joves amb discapacitat intel·lectual acudeixen a les nostres instal·lacions per gaudir de propostes culturals i d’oci pròpies de nois i noies majors de 16 anys.

centre-lleure

Llar Residència compromesa
La nostra instal·lació més nova comptarà amb 22 places per a persones amb discapacitat psíquica a partir de 18 anys que necessitin allotjament, manutenció i atenció personal.

residencia-cat

Entitat paritària
La Fundació Iris recolza la participació equilibrada de les persones en tots els àmbits de l’entitat. És per això que, dins de tot el gruix de monitors, professionals i treballadors del Centre Especial de Treball, mantenim la paritat entre dones i homes.

paritat