Inaugurem instal·lacions

Inaugurem instal·lacions

  • 10 d'octubre de 2023

Després de 3 mesos de reformes, ja hem pogut inaugurar les noves instal·lacions del taller ocupacional i el CET de manipulats.

Des que van començar les obres, els grups del taller ocupacional van haver de reubicar-se a les sales disponibles d’altres edificis i l’organització general es va veure afectada. Alhora, el CET de manipulats no va poder aturar-se per continuar donant servei als diferents clients.

Ara que ja torna tot a la normalitat, comencem (de nou) el curs 2023-2024 amb moltes ganes!

Aquesta remodelació ens ha permès millorar les instal·lacions, disposar de més espais polivalents i millorar l’eficiència energètica. S’han instal·lat també plaques solars per estalviar a la factura de la llum.

Per compartir aquest nou inici engrescador, divendres 6 d’octubre vam organitzar una trobada amb famílies, usuaris i representants de diferents entitats i administracions. Des de les 13h fins les 15h de la tarda tothom qui volgués podia visitar les instal·lacions i prendre un aperitiu. Ens va acompanyar també el Mossèn Anton que va beneïr les instal·lacions com és tradició i també l’alcalde Miguel Comino. Van estar-hi presents dues representants de l’entitat Sert que ens ha ajudat econòmicament per disposar d’una aula que ha de servir perquè els alumnes de l’escola facin la transició al taller ocupacional.

Agraïm de tot cor a les persones que van passar una estona amb nosaltres i amb qui vam poder compartir l’emoció dels nous inicis!

Compartim un vídeo que mostra l’evolució de la reforma durant aquests mesos:

Algunes imatges de la inauguració: