CatalunyaCaixa

CatalunyaCaixa

  • 16 de març de 2015
  • 1634
  • 0

CatalunyaCaixa manté l’acord amb la Fundació Iris, en virtut del qual l’entitat financera proporciona serveis financers adients per a satisfer les necessitats dels membres d’aquesta fundació d’acció social que treballa pel desenvolupament de les persones amb discapacitat intel·lectual.  

 
Entre els serveis oferts per CatalunyaCaixa destaca una targeta de crèdit que fa les funcions de carnet de membre de la fundació, incorporant el logotip de la Fundació Iris. La targeta, que no té cap cost d’emissió ni manteniment per al titular, permet fer pagaments a comerços i reintegraments d’efectiu en caixers automàtics, a la vegada que contribueix a la notorietat de la federació en fer visible la seva marca en el moment de la realització de les operacions. 

Altres avantatges a disposició dels membres de la Fundació Iris, fruit del conveni signat el passat mes de juny, contemplen la gestió personalitzada de la relació amb el client a través de professionals experts que es desplacen a casa del client, tarifes especials en els serveis bancaris habituals i en assegurances, així com l’accés a comptes, dipòsits i productes de finançament adients  a les necessitats dels membres d’aquest col·lectiu.