Voluntariat a la Caminada Solidària ’24

Voluntariat a la Caminada Solidària ’24

  • 7 de març de 2024

11 participants, 75€ recaptats i una experiència divertida i enriquidora. Aquest és el resultat de la nostra col·laboració amb la Caminada Solidària per la investigació del càncer infantil que organitza l’entitat Temps de Lleure de Sant Vicenç.

Diumenge 3 de març vam organitzar, per 3ª vegada, una jornada de voluntariat amb les persones usuàries i treballadores de l’entitat. Ni tan sols la pluja va ser un impediment per anar a col·laborar.

La nostra tasca va consistir a ajudar a l’organització en els diferents estands: repartir xocolata, col·laborar en les activitats infantils, penjar guardioles i cartells informatius pel Parc del Mamut,  etc.

 

La preparació prèvia i l’acollida rebuda per part de l’entitat Temps de Lleure va ser genial i ens anima a participar altres anys. La valoració dels participants és més que positiva i és el motiu pel qual val la pena impulsar iniciatives semblants.

Volem agrair també la participació de 3 persones voluntàries de la nostra entitat, la Marta, el Raúl i el Joel, que van ajudar a dinamitzar el matí. Vam fer molt bon equip!

 

Històricament, les persones amb discapacitat han sigut objecte d’assistència, en lloc de participants actius a la societat. Activitats com aquesta normalitzen la seva participació en la comunitat i permeten veure quantes coses poden aportar.

Repetirem!