L’Escola Iris i el Pla Educatiu de l’Entorn 0-20

  • 15 de juny de 2020
  • 1104
  • 0

L’Escola Iris d’Educació Especial participa des del curs 19-20 del programa d’innovació “PLA EDUCATIU DE L’ENTORN 0-20” del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, del qual hi participem amb totes les escoles de Sant Vicenç dels Horts i amb d’altres de 5 municipis més de Catalunya.

Gràcies a la nostra participació en el projecte, comptem amb un nou professional a l’escola, el TÈCNIC D’INTEGRACIÓ SOCIAL, factor que ens proporcionarà molts avantatges amb relació a l’assessorament i acompanyament social i emocional dels alumnes i les seves famílies.

Aquest professional és finançat pel Fons social Europeu.

 

Tanmateix i dins del Pla educatiu de l’entorn 0-20 hem pogut realitzar a l’escola un taller diversificat “TALLER D’EXPRESSIÓ CORPORAL I ARTS ESCÈNIQUES” que ha donat l’oportunitat a alumnes, que per diverses causes i situacions, tenen complicat poder assistir a activitats extraescolars fora de l’àmbit de l’escola.  El Taller s’ha realitzat a l’escola a l’espai de menjador, 4 dies a la setmana i l’han pogut gaudir 10 alumnes d’edats compreses entre els 11-19 anys.

Aquest taller també ha estat finançat pel Fons social Europeu.

Esperem que sigui possible la seva continuïtat , ja que han estat dos factors molt positius per a la nostra escola.