Campanya Giving Tuesday

Campanya Giving Tuesday

  • 21 de novembre de 2019
  • 4436
  • 0

Hem encetat tot un seguit d’accions per tal de recaptar fons per a diferents projectes que tenim als diferents serveis de la Fundació (escola, taller ocupacional i CET), gràcies a la plataforma del Giving Tuesday.

El Giving Tuesday és un dia en el que es promouen les donacions, tant econòmiques, com de material o en forma de voluntariat. Aquest any és el dia 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Això era un senyal…

Per aquest motiu ens hem movilitzat i hem proposat diferents maneres de donar.

ACCIÓ NÚMERO 1

Hem creat una pàgina a migranodearena.org des de la qual poder fer donatius econòmics. Aquí podreu fer els donatius i llegir els projectes als que es destinaran els fons recaptats.

ACCIÓ NÚMERO 2

Per altra banda, una manera d’aportar és comprant els productes que dissenyem o elaborem al taller ocupacional. Com a novetat, aquesta temporada hem dissenyat bosses de cotó i imants, a més d’altres productes.

ACCIÓ NÚMERO 3

Hem publicat un vídeo per visibilitzar la feina que fan les persones voluntàries a l’entitat i l’hem presentat a la campanya #JoDonoPerquè, que reconeix les experiències de voluntariat i premia les millors amb 3 premis diferents. Aquí podeu veure el vídeo i en aquest enllaç podreu VOTAR al concurs. Necessitem el teu suport! La experiència guanaydora podrà destinar 1000€ a l’entitat amb la que col·labora.

Volem agraïr a l’Elsa i la Mercè la seva implicació dia rere dia i la seva participació en la campanya de #JoDonoPerquè.

ACCIÓ NÚMERO 4

Vine a l’ESPECTACLE “CARNE, CENIZA Y SUEÑO” de Liant la Troca, el dijous 5 de desembre a les 18h al pati de l’escola. L’entrada serà un donatiu d’1€. Col·labora l’Ajuntament de Sant Vicenç des del Departament de Solidaritat.